خواص‌خوراکی‌ها- همه ما شنیده‌ایم كه هر كس روزی یك سیب بخورد به بیماری دچار نمی‌شود
این ضرب‌المثل بین‌المللی در بین مردم سراسر جهان رواج دارد كه خوردن یك سیب در روز انسان را از پزشك بی‌نیاز می كند اما تحقیقات اخیر نشان داده است كه در بین انواع سیب‌ها، سیب قرمز فواید به مراتب بیشتری دارد.

به گفته متخصصان، در بین ۸ نوع سیب شناخته شده، آنتی اكسیدانت‌های موجود در پوست سیب قرمز به مراتب بیشتر است.

پزشكان می گویند رنگ قرمز تیره سیب نشان دهنده وجود مقادیر فراوان از آنتی اكسیدانت در آن است كه آن را به یك میوه جادویی تبدیل می‌كند.

آنها می گویند هنگام خوردن سیب نباید پوست آن را جدا كرد مگر اینكه مشكل گوارشی وجود داشته باشد و پزشك متخصص، خوردن پوست میوه‌ها را ممنوع كرده باشد.

گفتنی است، آنتی اكسیدانت موجود در پوست سیب ۶ برابر گوشت آن است و به همین دلیل پوست گرفتن سیب توصیه نمی شود.