خواص‌خوراکی‌ها- فلفل دلمه‌ای خواص درمانی زیادی دارد و پزشكان مصرف این ماده خوراكی با رنگ‌های تند زرد، قرمز و سبز را توصیه می‌كنند.
فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین A و C است كه هر دو آنتی‌اكسیدانت‌‌هایی قوی به شمار می آیند كه موجب كاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

همچنین فلفل دلمه‌ای، حاوی ویتامین B6 و اسید فولیك است كه در رفع گرفتگی رگ‌ها ی بیماری قلبی و دیابتی تاثیرگذار است. فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.

گفتنی است در 100 گرم فلفل دلمه‌ای قرمز یا سبز به ترتیب 140 و 120 میلی گرم ویتامین C و مقدار قابل توجهی بتاکاروتین وجود دارد.

همچنین ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای آن را به درمانی برای سرماخوردگی تبدیل كرده است.

مصرف مرتب فلفل دلمه‌ای در رژیم غذایی، شدت و طول دوران سرماخوردگی را کاهش می‌دهد