با مصرف گوجه‌فرنگی می‌توان درد را در بدن تسكین داد و از بیماری‌های چشمی، حصبه و تب‌زرد نیز جلوگیری كرد.

دكترحمید جبلی‌فرد متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: گوجه‌فرنگی حاوی مقدار زیادی آب پروتئین است كه باعث تسكین درد در بسیاری از امراض می‌شود. اسیدفرمیك ویتامین E اسیدهای آمینه، املاح معدنی از قبیل آهن، كلسیم، سدیم از دیگر مواد تشكیل دهنده گوجه‌فرنگی است كه خواص آن را بیشتر می‌كند.
وی گفت: املاح موجود در گوجه‌فرنگی وظایفی مهم را در بدن انسان ایفا می‌كند كه باعث رفع بسیاری از امراض می‌شود.
دكترجبلی تصریح كرد: گوجه‌فرنگی در طب سنتی باعث تسكین درد و بهبود برخی از بیماری‌های تنفسی از قبیل آسم می‌شود.
وی یادآور شد: از عمده‌ترین خواص گوجه‌فرنگی می‌توان به خواص ضدعفونی كننده معده، ضد اسهال، هضم كننده و ادار آور بودن آن اشاره كرد.